Rafet Dzibe
Rafet DZIBE
Çiğ Damlası
|
Ama düşünüyorum da arkadaşlar, denizdeki balıkların da doyması lazım değilmi? Özgür 07 kusura bakma, ama ben gemiyi batırmamaktan vazgeçtim, batıralım gitsin. İçindekileri balıklar yer, gemi de yine deniz canlılarının yuvası olur. O iyi kişiye de dışarıdan hamdolsun dua ederiz. :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sarakosa
Çiğ Damlası
|
o bir kişinin masum olduğunu nerden biliyoruz??kuyuya bir taş atılmış kırk akıllı çıkartamamış,tarzı bir konu olmuş bu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rafet Dzibe
Rafet DZIBE
Çiğ Damlası
|
Değerli Sarakosa,
99'u katil, 1 i masum ise eğer. O masum kişi artık boynunda boncuk olan kişi oluyor. O nedenle de otomatikmen masum iyi biri oluyor.
İyi'de tabiki göreceli bir kavram. Hırsız için iyi kelimesiyle, kasa sahibi için iyi kelimesi farklı anlamlar içeriyor. Netice'de masum kelimesinin de yeterince irdelenmesi lazım değil mi? Katiller 10 kişi öldürmüşler de masum sadece 1 kişi öldürmüşse ne olacak? Bu 1 kişiye masum diyebilecek miyiz? Ama diğer 10 kişi öldürünlere sorarsanız evet o masum sayılır.
Bu meseleyi biraz daha sıkarsak suyu çıkacak anlaşılan :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sarakosa
Çiğ Damlası
|
katılıyorum.yani suyunun çıkması olayına:)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ashkaruwa
Site Yöneticisi
Çiğ Damlası
|
biraz hukuk perspektifinden baktım olaya ben:) ölmek üzere olan yaşlı bir hastanın yaşama hakkı 18 yaşındaki genç bir hastadan daha değersiz değildir. bu yüzden 99'unun katil olması halinde bile gemi batırılmaz:) hepsi kurtartılıp 99'u hapse atılır, 1ini de akıl hastanesıne. Zaten kafa kalmamıştır onda da :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rafet Dzibe
Rafet DZIBE
Çiğ Damlası
|
Değerli arkadaşlar,
Bu olayı sanırım çözemedik. Xabze'de de yazmıyor. O zaman bu konuda thamateler kurulu toplansın çözsün artık.:)
Şopseu şoth'ej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osqur07
Çiğ Damlası
|
Siz İçiniz Karatmişiniz Kesin öldürceksiniz Sanirim Öldürmek İsteyenler İsarile Gitsin :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rafet Dzibe
Rafet DZIBE
Çiğ Damlası
|
Yok be Özgürüm,
Ben balıklara acıyorum, zavallılar aç kalmıştır. Hep biz onları yiyoruz, onlarda azcık katil yese ne olur.
Wopseu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alper
Alp
Çiğ Damlası
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gupse
Çiğ Damlası
|
batırmadan biraz daha bekleyin..o katiller o bir masumuda öldürünce gemiyi batırırsınız..böylece masum birini siz öldürmemiş olursunuz.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gunepss
Site Yöneticisi
Çiğ Damlası
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alper
Alp
Çiğ Damlası
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ceraho
Çiğ Damlası
|
 |
« Yanıtla #42 : 13 Temmuz 2009, 10:05 » |
Yukarı git
|
Katiller kötülük edecekki azabı daha iyi hak etsinler yaşamaları onlar için kötü ama farkıda değiller bu yüzden batırmazdım:)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2009, 11:31 Gönderen: serzeniste »
|
|
|
|
|
ubihdi
Çiğ Damlası
|
 |
« Yanıtla #43 : 16 Temmuz 2009, 23:59 » |
Yukarı git
|
arkadaşlar masum adam neysede bari gemiyi kurtarsak. Şu herifleri denize atsakta o gemiyle vatanımıza dönsek olmazmı? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rafet Dzibe
Rafet DZIBE
Çiğ Damlası