E-KAFKASYA
19 Mayıs 2012, 19:32 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: (¯`·._.· "www.kafkasvideo.net"·._.·´¯)

Forum Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: BUYRUN ;AŞK KONUŞALIM BİRAZDA !!!  (Okunma Sayısı 3437 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
alper
Alp
Çiğ Damlası
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #30 : 01 Nisan 2009, 21:43 »
Konuyu bölYukarı git

Şimdi bay bayan tartışmasına girmek istemiyorum da....
Neden olumsuzluklarda hep bayanlar öne sürülüyor? Erkekler sanki sevgilerine aşklarına çok mu sahip çıkıyor? Ne yani erkekler hala mecnun gibi seviyoda bayanlarmı leylalıktan uzaklaştı? Hayatta ne oluyo hep karşılıklıdır ....
Alper bence parayada çok güvenme , para herşey değildir..

can arkadaşım şaka bir tarafa şu anda senaristinin kim oldugunu tam hatırlamıyorum ama istanbulda bir tiyatroda eger leyla ve mecnun günümüzde yaşasalardı ve evlenselerdi nasıl bir yaşamları olurdu diye bir oyun izlemiştim..aralarındaki o inanılmaz aşkın sonunda kredi kart borçları yüzünden ne hale geldiğini seyretmek imkanım olmuştu.malesef çevremdede sırf maddi yetersizliklerden dolayı son bulmuş ilişkiler mevcud...hayır arkadaşım maddiyat olmadan sağlam ilişki kurulması imkansız..eşlerden biri sonunda maddi yetersizlik varsa inanın su koyveriyor...ah bu yazdıklarım yanlış olsa ve ben hatalı olsam inanın çok isterdim ama öyle sandığınız gibi değil...umarım ben yanlış düşünüyorumdur çok isterdim bunu  wallbash wallbash

gupse
Çiğ Damlası
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #31 : 01 Nisan 2009, 23:25 »
Konuyu bölYukarı git

dünyaya merhaba diyen her canlının rızkı vardır.başbakanın dediği gibi işini bilen aç kalmaz.sevgi gerçekse ne kredi kartı ,nede başka şeylerin önüne geçemez...insan canından bile vazgeçebilir..yeterki karşılığı olsun....vuzinçew

gunepss
Site Yöneticisi
Çiğ Damlası
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #32 : 01 Nisan 2009, 23:43 »
Konuyu bölYukarı git

Mutlaka maddiyat sonucu ayrılıklar vardır ama bu değildirki her evlilik her sevgi para yüzünden bitsin..
Benimde cevremde insanlar aileler var kıtkanaat yaşan, ama sevgileri beraberlikleri hala devam eden. Ama parası olupta ayrılık noktasına gelen yada ayrılmış insanlarda tanıyorum,  sevgi bitebilir ama bunu illaki paraya bağlamak yanlış bana göre.
Allah(c.c)  herkese hayırlı yaşamlar versin ,sağlık versin, mutluluk versin inş......

adigayse
Çiğ Damlası
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #33 : 06 Temmuz 2009, 18:56 »
Konuyu bölYukarı git

Smk

ceraho
Çiğ Damlası
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #34 : 13 Temmuz 2009, 10:01 »
Konuyu bölYukarı git

Bence aşk sevginin taşmış biçimidir yani karşındaki kişiyi sevgi harici bir duygu ile sevmektir bu duyguyu hissetmekte karşılık şarttır sevgide karşılık beklenmesi gerekmez aşk o kişiyi diğer mahlukattan farklı ve değerli görmektir başka bir kimse ile değiştiremeyecek kadar kalbinde değer vermektir ama buda karşılıklıdır yoksa gerçekliğini yitirir.başlangıcı sağlam olan aşklar sonsuz olur aynı sevgi gibi...

« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2009, 11:32 Gönderen: serzeniste » Kayıtlı
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Sitemap XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.062 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.007s, 2q)