E-KAFKASYA
19 Mayıs 2012, 19:38 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: (¯`·._.· "www.kafkasvideo.net"·._.·´¯)

Forum Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Dikkate alınmaya başlamışız  (Okunma Sayısı 887 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rafet Dzibe
Rafet DZIBE
Çiğ Damlası
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 08 Aralık 2009, 01:00 »
Konuyu bölYukarı git

Değerli katılımcılar,

Dün yapılan "demokratik açılım" konulu toplantı hakkında ciddi tirajı olan bir gazete bugün ilk sayfadan verdi. Tüm iç sayfaları bile renkli, kuşe kağıda basılı bir gazete. Gazete ismini direkt yazmak istemiyorum ticari reklama girmesin diye. Adımıza güzel şeyler de yazmışlar.

Eskiden neredeyse hiç dikkate alınmazdık, bu tür toplantılar hep es geçilirdi. Genellikle gazeteciler toplantılara "nasılsa olay çıkmayacak, sansasyonel bir görüntü yakalayamayız" diye katılmazlardı.

Bilemiyorum, belki de şu son zamanlardaki sokak teröründen bıkmışda olabilir gazeteler. Başka demokratik toplantılar da yapılabiliyor şeklinde göstermek istiyor olabilirler de. Yada, Şenerbey gibi siyasilerin hatırı da olabilir.

Yani özetle büyük tirajlı gazetelerde artık ciddi biçimde bizim thamatelerimizi de, derneklerimizin toplantılarını da dikkate almaya başlamışlar. Bence güzel gelişmeler. İnşallah devamı gelirde gerçekten demokratik açılama ihtiyacı olan bizlerin dil gibi sorunları çözülebilir. (Umut fakirin ekmeği imiş)

Şopseu zepsteumiy.

Wumar
Çiğ Damlası
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 29 Aralık 2009, 01:32 »
Konuyu bölYukarı git

dikkate alınıpta somut bir şeyler ortaya konmadı siyasiler boş boş konuşup gazladı milleti hiç birinin samimiyetine inanmıyorum oy toplamak adına yapılan şeyler somut bişeyler konulsun önce ortaya kapımızı bu boş vaatlerle çalacaklarsa hiç gelmesinler daha iyi

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Sitemap XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.07 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.005s, 2q)